« Terug

Loopbaanvragen tijdens de coronacrisis

advies-poortwachter-jobup.jpg18 apr

Het zijn op dit moment erg onzekere tijden. Er wordt geadviseerd zoveel mogelijk binnen te blijven. Misschien maak je je zorgen over je gezondheid of die van je dierbaren. De coronacrisis heeft effect op veel van onze leefgebieden, ook ons werk. Misschien is dit voor jou het moment om stil te staan bij wat je nu echt belangrijk vindt in het leven en te ontdekken waar je echt gemotiveerd van wordt.

JobUp is een re-integratie- en loopbaanadviesbureau in Hendrik Ido Ambacht. Wij kunnen jou helpen als je op zoek bent naar een nieuwe studie of baan, maar je niet goed weet wat je zou willen en kunnen. Onze loopbaanadviseurs helpen je om vanuit je drijfveren en kwaliteiten een doordachte stap te zetten in je loopbaan. 
 
Het is onze expertise om samen met jou te onderzoeken en helder te krijgen welk werk bij je unieke kwaliteiten en persoonlijkheid past.  Hiervoor gebruiken wij gevalideerde loopbaaninstrumenten zoals bijvoorbeeld de Talenten Motivation Analyse (TMA).
Het traject is wat ons betreft geslaagd als jij op basis van het nieuwe inzicht een verantwoorde studie of beroepskeuze kunt maken. Als je na het traject een realistisch beeld hebt van wat je wilt en kunt, krijg je energie om tot actie over te gaan. Een duidelijk verhaal brengt rust in je hoofd en overtuiging naar een werkgever in je sollicitatiegesprek.  
 
Ook voor re-integratietrajecten vanuit ziektewet en UWV kan je bij ons terecht. Voor vrijblijvende informatie of het maken van een afspraak kun je ons bereiken op 078-8200080 of per e-mail via info@jobup.nl.  
Ook de komende maanden kunnen wij je gewoon helpen, dit doen wij in verband met RIVM maatregelen d.m.v. beeldbellen.
 
Bovenstaand artikel stond deze maand in Weekblad de Brug   

« Terug

Deel dit bericht

Scroll naar boven