• voor-wie-header.jpg

Voor wie

JobUp is een schakel tussen veel verschillende partijen. Daarin draait alles om onze missie: mensen duurzaam aan het werk helpen en tot bloei brengen. Dit doen we voor werkzoekenden en werknemers, veelal in opdracht van opdrachtgevers in de publieke sector (UWV of gemeenten) en de private sector (bedrijven, inkomensverzekeraars).  We bieden een breed dienstenpakket, onder te verdelen in Advies, Bemiddeling en Coaching.

Neem contact op ››

Werkzoekenden

Bij ons draait alles om mensen.  Mensen die door hun ziekte, beperking of achtergrond hulp en advies nodig hebben om een passende werkplek te vinden. Ook zijn wij er voor mensen zonder beperkingen, maar die zoekende zijn in hun loopbaan en dreigen vast te lopen.

We hebben veel kennis en ervaring in het (re-)integreren van mensen met een psychische beperking. Dit kan bijvoorbeeld een stoornis in het autistisch spectrum of een depressie zijn, maar ook mensen met NAH, ADHD, ADD, Burn-out of Psychose. Mensen met een dwang-, angst-, of paniekstoornis zijn bij ons ook op het goede adres. Wij hebben ook veel kennis en ervaring in het begeleiden van jongeren die een opleiding hebben gevolgd op het speciaal- of praktijkonderwijs, dit vanwege een gedragsstoornis of cognitieve beperking. Onze roots liggen in De Hoop GGZ, hierdoor hebben wij veel mensen met een verslavingsverleden aan een passende baan geholpen.

“Door ziekte kon ik het werk niet meer aan wat ik in het verleden deed. Via mijn vorige werkgever ben ik toen in contact gekomen met JobUp. Zij doen van alles voor mij. Eigenlijk zijn ze er altijd voor mij" 

Anna, weer aan het werk na ziekte. 

 

Ben je op zoek naar werk wat bij je past?  Wij maken graag kennis met je om te bekijken wat we voor je kunnen betekenen.  Meld je vrijblijvend aan of neem contact met ons op. 

Wat onze cliënten zeggen...

succesverhalen-gerdine.png

"Ik werd tijdens mijn traject erg goed geholpen. Mijn coach stond altijd voor mij klaar.”

- Gerdine
Meubelmaker bij Vlasblom Meubel- en interieurbetimmeringen te Bleskensgraaf

succesverhalen-mouricio.png

"JobUp is betrokken en heeft kennis van zaken.”

- Maurizio
Monteur bij Cordaad startmotoren te Hoogvliet

succesverhalen-joey.png

"We hebben gekeken naar mijn sterke kanten en een baan gevonden die bij me past."

- Joey
Facilitair medewerker bij Veth Propulsion te Papendrecht

succesverhalen-ella.png

“JobUp geeft mij de juiste ondersteuning, waardoor ik beter presteer.”

Ella

Scroll naar boven