• voor-wie-header.jpg

Voor wie

JobUp is een schakel tussen veel verschillende partijen. Daarin draait alles om onze missie: mensen duurzaam aan het werk helpen en tot bloei brengen. Dit doen we voor werkzoekenden en werknemers, veelal in opdracht van opdrachtgevers in de publieke sector (UWV of gemeenten) en de private sector (bedrijven, inkomensverzekeraars).  We bieden een breed dienstenpakket, onder te verdelen in Advies, Bemiddeling en Coaching.

Neem contact op ››

Werknemers

Bij ons draait alles om mensen met een bepaalde kwetsbaarheid, mensen die door hun twijfel, ziekte, beperking of achtergrond hulp nodig hebben om verder te komen in hun werk of noodgedwongen op zoek moeten naar ander werk. We hebben veel kennis en ervaring in het begeleiden en coachen van mensen met een psychische beperking. Dit kan bijvoorbeeld een stoornis in het autistisch spectrum of een depressie zijn, maar ook mensen met NAH, ADHD, ADD, Burn-out of Psychose. Mensen met een dwang-, angst-, of paniekstoornis zijn bij ons ook op het goede adres. Wij hebben ook veel kennis en ervaring in het begeleiden van jongeren die een opleiding hebben gevolgd op het speciaal- of praktijkonderwijs, dit vanwege een gedragsstoornis of cognitieve beperking. Onze roots liggen in De Hoop GGZ, hierdoor hebben wij veel mensen met een verslavingsverleden geholpen hun baan te behouden.


“Ik heb met JobUp samen gezocht naar een baan met zekerheid. Die heb ik met hun hulp gevonden bij Evides. JobUp is betrokken op mij en ze zijn goed te bereiken. Ze vragen altijd of mijn werk goed loopt en of ze ergens bij kunnen helpen.”  
Vincent, facilitair medewerker bij Evides waterbedrijf

Loopt het niet zo lekker op je werk? Moet je op zoek naar ander werk? Samen komen we verder. Wij maken graag kennis met je om te bekijken wat we voor je kunnen betekenen. Meld je vrijblijvend aan met ons aanmeldformulier.

AANMELDFORMULIER >>

Wat onze cliënten zeggen...

succesverhalen-gerdine.png

"Ik werd tijdens mijn traject erg goed geholpen. Mijn coach stond altijd voor mij klaar.”

- Gerdine
Meubelmaker bij Vlasblom Meubel- en interieurbetimmeringen te Bleskensgraaf

succesverhalen-mouricio.png

"JobUp is betrokken en heeft kennis van zaken.”

- Maurizio
Monteur bij Cordaad startmotoren te Hoogvliet

succesverhalen-joey.png

"We hebben gekeken naar mijn sterke kanten en een baan gevonden die bij me past."

- Joey
Facilitair medewerker bij Veth Propulsion te Papendrecht

succesverhalen-ella.png

“JobUp geeft mij de juiste ondersteuning, waardoor ik beter presteer.”

Ella

Scroll naar boven